ул. Коматевско шосе 168 Г
Пловдив,
България
24.7097006
42.1123987
UserLikes
Име: ХИДРО - ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД
Адрес: Пловдив, ул. Коматевско шосе 168 Г
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hydro-x-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пречистване и разпределение на вода
Дейност:

Инсталации и химикали за обработка и пречистване на води - филтрация, омекотяване, обратна осмоза, дезинфекция, озонатори. Битови инсталации за омекотяване и обратна осмоза. Таблетирана сол.

Ключови думи: пречистване на вода, омекотяване на вода, обратна осмоза, омекотителни инсталации за вода, омекотители за вода
  • catalog.bg
  • ХИДРО - ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Фирма ХИДРО - ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД е създадена 1991 г. и е единствен оторизиран представител за България на водещите датски компании в сферата на индустриалната водообработка HYDRO - X A/S и SILHORKO - EUROWATER A/S, с изградена дистрибуторска мрежа в страната. 


Фирма ХИДРО - ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД извършва внос, доставка, шеф - монтаж, пълна инженерингова и консултантска дейност и сервиз в областта на водообработката и пречистването на води. 

Производствената гама на компанията Hydro - X A/S е ориентирана към химикали зa почистване и защита на котелни, отоплителни, охладителни и климатични инсталации, от корозия, котлен камък, биообраствания и бактерии. 

Технологията Хидро - Хикс навлиза на българския пазар през 1991 година. През същата година продукта Хидро-Хикс беше награден със златен медал на Пловдивския панаир. 

Дейността на датската компания SILHORKO - EUROWATER A/S е насочена в развитието и производството на автоматични водообработващи инсталации и съоръжения - механични филтри, автоматични пясъчни филтри, филтри за премахване на манган и желязо, омекотителни инсталации, дейонизиращи инсталации, обратна осмоза, електродейонизация, декарбонизация, дехлориране, UV стерилизация, озонатори, охладителни кули, термични и вакуум деаератори, химически деаератори. 

Инсталациите са на модулен принцип и като производителност и качество на обработената вода могат да отговарят на всяко едно изискване на клиента. 

Области на приложение: 
- Топлофикационни системи, локални отоплителни инсталации, парокотелни централи. 
- Отворени и затворени водоохладителни системи. 
- Хранително-вкусова промишленост. 
- Консервна промишленост и производство на замразени храни. 
- Пивоварна индустрия. 
- Винопроизводство и производство на алкохолни напитки . 
- Производство на сокове, безалкохолни напитки и трапезни води. 
- Рафинерии. 
- Целулозно-хартиена промишленост. 
- Стъкларска индустрия. 
- Производство на електронни платки и др. 
- Фармация. 
- Болници и лаборатории. 
- Парфюмерийна и козметична индустрия. 
- Локални и централни пречиствателни станции за сондажни и повърхностни води. 
- Хотелиерство.
 
Открийте ни в Google+