ТЕХНО РИНГ

ТЕХНО РИНГ

ЗПЗ, Варна Комерс (Терснаб)
Варна,
България
27.9118058
43.2166452
UserLikes
Име: ТЕХНО РИНГ
Адрес: Варна, ЗПЗ, Варна Комерс (Терснаб)
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.tehnoring.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пречистване и разпределение на вода
Дейност:

Изработка, доставка и монтаж на пречиствателни системи за отпадни води и биопродукти - традиционна и онлайн търговия. Изработка, доставка и монтаж за оградни системи.

Ключови думи: съоръжения за детски площадки, пречиствателни системи, мобилна ограда, оградни пана, оградни врати парково оборудване

За нас

Фирма Техно Рингс е създадена през 2000 година, като търговска фирма, с основно предназначение - да подпомага многобройните си клиенти във вземането на жизнено важни решения по време на строителство на съкровения дом. Да осигури максимална сигурност и ефикасен комфорт за дома, бита и семейството.


И служителите на фирмата, подхождайки професионално за всеки конкретен случай: в лични срещи и разговори, консултации на място, проучване на теренни възможности и проектантски предложения, ние предлагаме най-добрите и ефективни решения за изработка, доставка и монтаж на ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ за битово-отпадни води, поддръжка на хигиената, дезинфекцията и чистота на съществуващите септичи ями и пречиствателни съоръжения, чрез дозирани приложения на система от БИОПРОДУКТИ.


Ние предлагаме голяма гама от ОГРАДНИ СИТЕМИ - временни, мобилни и стационарни оградни системи от метални огр. стълбове и пана.


Високото качество, лесния монтаж и поддръжка на нашите високо-технологични ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ги правят търсени и предпочитани в решаване на проблемите на клиента с липсата на канализация. Само за последните 3-4 год. сме монтирали над 80 пречиствателни станции с различен обем на преработка на отпадните води, без нито една рекламация. Ние се съобразяваме с проблемите на хората и сме организирали нашата търговска дейност в полза на клиентите. Много клиенти имат вили, къщи, заведения, които са на септичи ями - попиви или черпателни, които рано или късно създават некомфортни и конфликтни проблеми.


Нашата фирма, откликна на тези проблеми и единствена в гр. Варна предложи на пазара и многобройните си клиенти, голяма гама БИОПРЕПАРАТИ, които съдържат специални ензими за разграждане на протеини, мазнини, целулоза и нишесте. Това са ЕКОПРОДУКТИ, най-ново поколение БИОЕНЗИМНИ БИОПРЕПАРАТИ, които премахват миризмите, дезинфекцират и поддържат хигиената в септични ями, пречиствателни системи, мазниноуловители, перали, съдомиялни, бани, тоалетни и канали.


Особен принос в сигурността и комфорта на нашите клиенти през последните 10 год. осигуряват и разнообразните модерни и ефективни решения на ОГРАДНИ СИСТЕМИ от 3D пана с профил на телта - Ф-4,4.5,5 мм. Ние единствени в гр. Варна предлагаме изработка, доставка и монтаж на оградни системи в различни цветови решения по RAL.





 

Открийте ни в Google+